Το Wine Style σε συνεργασία με το Ambrosia Restaurant του Hyatt Regency στην Θεσσαλονίκη, σας προσκαλεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, σε μια βραδιά αφιερωμένη στον γευστικό πλούτο της Νηστίσιμης Σαρακοστιανής κουζίνας.
Τα πολυβραβευμένα κρασιά της Οινοποιίας Κεχρή θα συνδυαστούν με ένα ξεχωριστό μενού από μοναδικές γεύσεις και ανοιξιάτικα αρώματα, ειδικά σχεδιασμένο από τον τον Executive Chef του Hyatt Regency, Απόστολο Αλτάνη.
Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Στέλιος Κεχρής, οινοποιός και οινολόγος της Οινοποιίας Κεχρή και ο Στέφανος Κόγιας (Wine Style), εμπνευστής της ιδέας Food and Wine Experience.
Μενού:
- Χτένι με ταραμά αρωματικών, τσιπς κρίταμου & ζελέ ούζου συνοδεύεται με:
Αφρός, Petillant Naturel από την ποικιλία Ροδίτης - Τρυφερά φύλλα λαχανικών με φράουλες, παντζάρι & οξύμελο με φρούτα του δάσους συνοδεύεται με:
Την Ρόζα. Ένα υπέροχο ροζέ από Ξινόμαυρο Γουμένισσας - Καπνιστό χταπόδι με κρέμα φασολιού, φακές μπελούνγκα & σος αστακού συνοδεύεται με:
Τέταρτη Διάσταση Ερυθρός από Ξινόμαυρο, Merlot και Cabernet Sauvignon - Σορμπέ λεμονιού με ζελέ ροδιού
- Ριζότο γαρίδας & όστρακων με κρόκο Κοζάνης, αρωματικά βότανα & σος ρετσίνας συνοδεύεται με:
Το Δάκρυ του Πεύκου, από την ποικιλία Ασύρτικο - Πασχαλινά αυγά με κρεμέ σοκολάτας & μπισκότο από ταχίνι συνοδεύεται με:
Δωρική, Liqueur Καρυδάκι Reserve